Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ

Έχετε το μωρό σας επιτέλους στην αγκαλιά σας… μια καινούργια ζωή ξεκινά με απαιτήσεις και νέες ισορροπίες…

ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ!

Δείτε τις υπηρεσίες που είναι κατάλληλες για εσάς!

Η επιστροφή στο σπίτι θα είναι συναρπαστική αρκεί να είστε προετοιμασμένη, καθώς ξεκινά αυτό το ταξίδι είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι σας περιμένει… και πως θα το αντιμετωπίσετε.

Μετά από 9 μήνες προσμονής κρατάτε στα χέρια σας το μωρό σας… Και δεν θα μπορούσατε παρά να θαυμάσετε το σώμα σας για όσα κατάφερε αυτό τον καιρό!

Τώρα η περίοδος της εγκυμοσύνης έχει πλέον τελειώσει και η δική σας επιβράβευση είναι ένα ζωντανό θαύμα και ένας νέος τίτλος: Μαμά! Όπως όλα στη ζωή σας, έτσι και το σώμα σας αντιμετωπίζει σημαντικές αλλαγές τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολουθούν από τη γέννηση του παιδιού σας.

Κατά τη διάρκεια της μεταγεννητικής περιόδου, που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό, το σώμα σας θα επανέλθει, θα ανακτήσει τις δυνάμεις του και θα επιστρέψετε στην αρχική σας σιλουέτα/γραμμή. Όσα περισσότερα γνωρίζετε για το τι σας περιμένει, τόσο καλύτερα θα είστε προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσετε τις σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές αυτής της περιόδου.

Φροντίδα μωρού από μαίες
Μαίες στο σπίτι
Μόλις γέννησα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Η prenatal yoga είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που βοηθά την έγκυο να έχει καλή φυσική κατάσταση, σωστή στάση σώματος και να διατηρήσει το βάρος της.

Η προσεγμένη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό θα βοηθήσει στη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου & τη γρήγορη επιστροφή στα κιλά σας!

Ψυχολόγος

Η επίσκεψη στον ψυχολόγο είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Mamacare με στόχο τη διαχείριση των ψυχολογικών αλλαγών που βιώνετε κατά την εγκυμοσύνη ή τη λοχεία.

Η αντισύλληψη μετά τον τοκετό είναι βασικό στοιχείο του οικογενειακού προγραμματισμού.

Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία «τέχνη» που θα εντρυφήσετε με τον καιρό. Mε τις συμβουλές & τη βοήθεια των μαιών μας στο χώρο σας θα νιώσετε γρήγορα αυτοπεποίθηση!

Το μασάζ στο μωρό σας είναι ένας ακόμα τρόπος να έρθετε κοντά. Τα μωρά απολαμβάνουν το χάδι όπως και εσείς.

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός και η πρώτη στιγμή της ένωσης ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό.

Η φροντίδα της λεχωίδας είναι εξίσου σημαντική με αυτή του μωρού… «ευτυχισμένη μαμά ευτυχισμένο μωρό».

Ψυχολογική υποστήριξη

Το να γίνεις μητέρα είναι θαυμάσιο άλλα έχει και δυσκολίες! Η λοχεία είναι μια σημαντική περίοδος για τη μητέρα & το βρέφος, για τη θεμελίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του.

Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Τα μωρά είναι χαρά, αλλά χρειάζονται απεριόριστη προσοχή! Μην προσπαθείτε να το κάνετε μόνη να επιδιώκετε την βοήθεια του συντρόφου σας και οι δυο (εσείς και ο σύντροφος σας), θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας ενώ ο άλλος ασχολείται με το μωρό.

Όλοι θα έχουν μία συμβουλή να σας δώσουν, θα αποκτήσετε το στυλ γονεϊκότητας που είναι κατάλληλο για εσάς…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η χαρά της μητρότητας είναι από τις μεγαλύτερες στη ζωή των περισσότερων γυναικών. Ξεκινώντας από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος ή τη στιγμή που πρώτη φορά μπαίνετε μαζί στο σπίτι έως τα πιο απλά, όπως την επιλογή του ονόματος του ή των ρούχων του, τα συναισθήματα συνεχώς πολλαπλασιάζονται…

Σε έναν τέλειο κόσμο θα υπήρχαν τέλειοι γονείς εμείς θέλουμε καλά ενημερωμένους, με αυτοπεποίθηση γονείς…

F.A.Q.

Προάγει το δέσιμο με τους γονείς και τους κάνει να νιώθουν αυτοπεποίθηση όσον αφορά το άγγιγμα με το μωρό τους. Το μασάζ ενισχύει την επικοινωνία προφορική και μη προφορική μεταξύ των γονιών και του βρέφους και εφόσον χρησιμοποιούνται όλες οι αισθήσεις συναισθήματα όπως η αγάπη και ο σεβασμός ενδυναμώνονται.

Η περίοδος της λοχείας, είναι αρκετά απαιτητική κυρίως για τη μητέρα που έχει να αντιμετωπίσει νέες ισορροπίες και υποχρεώσεις στην οικογένεια και θα πρέπει να ανταπεξέλθει σε αυτές. Όσο ευχάριστος και να είναι ο ερχομός του νέου μέλους, υπάρχουν στιγμές που έχετε να ανάγκη να μιλήσετε σε κάποιον που θα σας συμβουλεύσει, θα σας ακούσει και δε θα σας κρίνει για αυτά που νιώθετε και σκέφτεστε…

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Αντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει