Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του Mamacare έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη φροντίδα τη δική σας και του μωρού σας!

ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Μάθετε βασικές συμβουλές για τη διαδικασία του μητρικού θηλασμού.

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος και ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό. Είναι η πρώτη στιγμή της ένωσης της μητέρας με το βρέφος μετά τη γέννηση του. Ένα δώρο ζωής...

Ο θηλασμός είναι ίσως η πιο στενή σχέση πού έχει η μητέρα με το νεογνό της. Είναι μια δοσοληψία συναισθημάτων μοναδική. Από τη μεριά της μητέρας το αίσθημα της ικανοποίησης εφόσον του προσφέρει κάτι που μόνο εκείνη μπορεί και από την μεριά του νεογνού, το αίσθημα της γαλήνης και της σιγουριάς που του προσφέρει η μυρωδιά της μαμάς. Για να καταφέρουμε όμως να θηλάσουμε οφείλουμε να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή.

Στην υπηρεσία αυτή το προτέρημα είναι πως η μαία μας θα έρθει στο χώρο σας και θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε το θηλασμό και να βρείτε λύσεις στις δυσκολίες που πιθανόν αντιμετωπίζετε…

Μητρικός θηλασμός
Συμβουλές μητρικού θηλασμού
Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Κατά τη διάρκεια του θηλασμού τα μωρά αποκτούν διατροφικές συνήθειες. Φροντίζουμε λοιπόν να τρεφόμαστε σωστά, να αποφεύγουμε την καφεΐνη, το αλκοόλ και το κάπνισμα.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  • Περιποίηση Στήθους
  • Περιποίηση Θηλών
  • Θέσεις Θηλασμού (Στάσεις)
  • Χρήση Θηλάστρου
  • Αποκλειστικός ή όχι Θηλασμός
  • Δημιουργία Τράπεζας Γάλακτος
  • Διακοπή Θηλασμού
F.A.Q.

Και βέβαια μπορείτε να επιλέξετε μόνο το θηλασμό! Και θα σας λέγαμε πως από μόνος του αποτελεί ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί τις περισσότερες μαμάδες νέες και μη, μιας και κάθε μωρό είναι διαφορετικό!

Πράγματι το internet είναι μία σημαντική πηγή πληροφόρησης, όμως δεν είναι όλες οι πληροφορίες εμπεριστατωμένες ούτε εφαρμόσιμες.

Στο Mamacare η μαία μας θα έρθει στο σπίτι σας και ανάλογα με την κάθε περίπτωση θα σας δώσει συμβουλές και θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε στάσεις θηλασμού που σας βολεύουν και ταιριάζουν στη δική σας ανατομία και στου μωρού σας!

Επιπλέον θα λυθούν απορίες για τα διάφορα στάδια θηλασμού!

Εξαρτάται τι απορίες έχετε. Συνήθως μία επίσκεψη διαρκεί έως 2 ώρες! Όμως υπάρχουν πακέτα επισκέψεων ή επισκέψεις που μπορούν να δημιουργηθούν μόνο για εσάς. Μπορείτε να μας καλέσετε και να μάθετε περισσότερα.

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία «τέχνη» που θα εντρυφήσετε με τον καιρό. Mε τις συμβουλές & τη βοήθεια των μαιών μας στο χώρο σας θα νιώσετε γρήγορα αυτοπεποίθηση!

Η φροντίδα της λεχωίδας είναι εξίσου σημαντική με αυτή του μωρού… «ευτυχισμένη μαμά ευτυχισμένο μωρό».

Μαθήματα προετοιμασίας για τον τοκετό

Τα μαθήματα γονεϊκότητας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Είμαι ΈγκυοςΈχω Γεννήσει

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τοκετό – γονεϊκότηταΑντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαPrenatal YogaΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει