Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του Mamacare έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη φροντίδα τη δική σας και του μωρού σας!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Είμαστε δίπλα σας για να σας ακούσουμε.

Το να γίνεις μητέρα είναι θαυμάσιο αλλά έχει και δυσκολίες!

Η λοχεία είναι  σημαντική περίοδος τόσο για την μητέρα όσο και για το βρέφος, για τη  θεμελίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του. Είναι μια φορτισμένη περίοδος με προσδοκίες αναφορικά με το νεογέννητο, ανησυχία, αγωνία και σωματική εξάντληση.

Υπάρχουν φορές που χρειάζεται να ακούσεις μία συμβουλή από έναν ειδικό που θα σε καθησυχάσει ή έχεις  εσύ ανάγκη να αποφορτιστείς από την καθημερινότητα, που πλέον είναι πιο απαιτητική.

Ψυχολογική Υποστήριξη
Ψυχολογική Υποστήριξη
Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η άφιξη του νέου μέλους στο σπίτι εκτός από τα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας μπορεί να μας δημιουργήσει και συναισθήματα όχι τόσο θετικά. Πολλοί γονείς νιώθουν άγχος, απόγνωση και φόβο, για το αν θα είναι καλοί, αν θα μπορούν να φροντίσουν το μωρό. Συχνά αναρωτιούνται για το πώς θα βρουν τις ισορροπίες τους και ανησυχούν για το τι τους περιμένει! Θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτό και ζητήστε βοήθεια.

ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ…
  • Πολλές μητέρες τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού τους εμφανίζουν τη «θλίψη της λοχείας» η οποία χαρακτηρίζεται από κακή διάθεση, ευμετάβλητη διάθεση, άγχος και ευερεθιστότητα.
  • Υπάρχουν φορές που η κούραση των πρώτων ημερών σας καταβάλει και έχετε την ανάγκη να συμβουλευτείτε κάποιον.
  • Οι ισορροπίες μέσα στην οικογένεια σας άλλαξαν ή πρόκειται να αλλάξουν και δε ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα.

 

F.A.Q.

Το τι ορίζεται φυσιολογικό και τι όχι μόνο ένας ειδικός μπορεί να σας πει. Σίγουρα το ότι μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή ενός ανθρώπου, που ταυτόχρονα συνοδεύεται από αλλαγές στην εμφάνιση του, στις ορμόνες του και βέβαια στην καθημερινότητά του, μπορεί να τον κάνει να νιώθει άγχος, θλίψη ή να μην ξέρει πώς να διαχειριστεί τις αλλαγές μπορεί να συμβεί. Γι’ αυτό μπορείτε να μιλήσετε είτε στην 24h γραμμή, είτε να ζητήσετε μία «πρόσωπο με πρόσωπο» συνεδρία!

Παρόλα αυτά είναι σημαντικό να ενημερώσετε και το γιατρό σας κάθε φορά για το πώς νιώθετε.

Σε κάποιες περιπτώσεις τα συμπτώματα αυτά είναι πιο σοβαρά και διαρκούν περισσότερο και τότε θα πρέπει άμεσα να απευθυνθείτε σε ειδικό.

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία «τέχνη» που θα εντρυφήσετε με τον καιρό. Mε τις συμβουλές & τη βοήθεια των μαιών μας στο χώρο σας θα νιώσετε γρήγορα αυτοπεποίθηση!

Μαθήματα προετοιμασίας για τον τοκετό

Τα μαθήματα γονεϊκότητας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός και η πρώτη στιγμή της ένωσης ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Είμαι ΈγκυοςΈχω Γεννήσει

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τοκετό – γονεϊκότηταΑντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαPrenatal YogaΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει