Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του Mamacare έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη φροντίδα τη δική σας και του μωρού σας!

PRENATAL YOGA

Μάθετε βασικές συμβουλές για το πως να φροντίσετε το νεογέννητο σας.

Η γιόγκα για εγκύους ή αλλιώς prenatal yoga είναι πολλά περισσότερα από «ένα ακόμη είδος yoga». Είναι ένας τρόπος να προετοιμάσεις το σώμα σου για τον τοκετό, να έρθεις σε επαφή με το μωρό σου και να ετοιμαστείς για τη μητρότητα.

Η prenatal yoga είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που βοηθά την έγκυο να έχει καλή φυσική κατάσταση, σωστή στάση σώματος και να διατηρήσει το βάρος της. Επιπλέον είναι ένας καλός τρόπος να μειώσει το άγχος και να βελτιώσει τη διάθεση…

Καθώς το σώμα αλλάζει πολύ κατά τη διάρκεια της κύησης, μέσα από την άσκηση, τον διαλογισμό αλλά και τις αναπνοές, αναγνωρίζεις καλύτερα το σώμα σου και συνδέεσαι με το μωρό και τον εαυτό σου.

Prenatal yoga
Γιόγκα για εγκύους
Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Εκτός από την prenatal yoga, υπάρχει και η postnatal yoga! Ονομάζεται έτσι γιατί ξεκινά αφού γεννήσει η μητέρα (είτε φυσιολογικά είτε με καισαρική τομή), το λεγόμενο «4ο τρίμηνο» και είναι εξίσου ωφέλιμη.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

  1. Βελτιώνει τον ύπνο.
  2. Μειώνει το στρες και το άγχος.
  3. Αυξάνει τη δύναμη και την ευλυγισία ενώ ενδυναμώνει τους μύες που συμμετέχουν στον τοκετό.

Είναι σημαντικό για να κάνετε prenatal ή postnatal yoga να έχετε τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.

Τα μαθήματα prenatal /postnatal yoga παραδίνονται από τις μαίες μας Μαρίνα Κόντρο & Τσακίρη Κωνσταντίνα.

F.A.Q.

Τα μαθήματα postnatal yoga βασίζονται στις αρχές της yoga και απαρτίζονται από ειδικές ασκήσεις, στάσεις και τεχνικές αναπνοής που συντελούν στην άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση του σώματος της νέας μητέρας μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η prenatal yoga είναι ένα είδος yoga που αφορά τις εγκύους, περιλαμβάνει μία σειρά ασκήσεων -στάσεων που σε συνδυασμό με τις αναπνοές σας βοηθούν σωματικά και ψυχικά.  Ελέγχετε καλύτερα το βάρος σας, ενδυναμώνετε τους μύες που συμμετέχουν στον τοκετό, βελτιώνετε την αναπνοή και αυτό βοηθά στη μείωση του stress.

Όταν θα σας το επιτρέψει ο γιατρός σας!

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία «τέχνη» που θα εντρυφήσετε με τον καιρό. Mε τις συμβουλές & τη βοήθεια των μαιών μας στο χώρο σας θα νιώσετε γρήγορα αυτοπεποίθηση!

Μαθήματα προετοιμασίας για τον τοκετό

Τα μαθήματα γονεϊκότητας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός και η πρώτη στιγμή της ένωσης ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Είμαι ΈγκυοςΈχω Γεννήσει

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τοκετό – γονεϊκότηταΑντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαPrenatal YogaΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει