Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του Mamacare έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη φροντίδα τη δική σας και του μωρού σας!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ – ΓΟΝΕΪΚΟΤΗΤΑ

Μάθετε βασικές συμβουλές προετοιμασίας για τον τοκετό και το πώς θα ανταπεξέλθετε στα νέα δεδομένα της ζωής σας!

Τα μαθήματα προετοιμασίας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

Η εγκυμοσύνη σας ολοκληρώνεται σιγά σιγά και η στιγμή που θα κρατήσετε το μωρό στην αγκαλιά σας σχεδόν έφτασε… ο τοκετός όμως είναι μία διαδικασία που για πολλές γυναίκες είναι άγνωστη και μοναδική και προκαλεί άγχος. Γι ‘αυτόν ακριβώς το λόγο είναι σημαντικό οι γονείς να παρακολουθήσουν τα μαθήματα προετοιμασίας.

Μαθήματα ανώδυνου τοκετού
Προετοιμασία για τον τοκετό
Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Η παιδική ηλικία, η ανατροφή του κάθε γονιού, όπως και η ποιότητα της σχέσης του ζευγαριού αποτελούν παράγοντες που θα καθορίσουν τις σχέσεις με το σύντροφό αλλά και με το παιδί. Και είναι και το πρότυπο που μεταφέρεται στο παιδί για τις δικές του αντίστοιχες σχέσεις!

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  1. Μαθήματα ανώδυνου τοκετού.
  2. Πληροφορίες για τον τοκετό.
  3. Επισήμανση και συζήτηση για τις αλλαγές, φυσικές και συναισθηματικές, που θα φέρει ο ερχομός του μωρού στη ζωή της οικογένειας.
  4. Υποστήριξη και ενδυνάμωση της συμμετοχής του πατέρα.
F.A.Q.

Γονεϊκότητα με απλά λόγια είναι ο τρόπος που μεγαλώνει κάποιος τα παιδιά του! Η γονεϊκότητα είναι το σύνολο των πεποιθήσεων και το σύστημα αξιών που έχουν οι γονείς κατά την άσκηση του ρόλου τους. Είναι το διαπαιδαγώγησης που επιλέγουν οι γονείς για τα παιδιά τους.

Υπάρχει η τάση να θεωρείται το μεγάλωμα ενός παιδιού μια εύκολη διαδικασία και συγκεκριμένα ο ρόλος του γονιού σαν φυσική προέκταση της επιλογής να αποκτήσει κάποιος μωρό. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι καθώς ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τις ισορροπίες και τις προτεραιότητες τόσο στο ζευγάρι, όσο στην οικογένεια και στο ίδιο το άτομο.
Κατά τη μετάβαση στο γονεϊκό ρόλο, το ζευγάρι ή θα επαναπροσδιορίσει τη θέση του σε πολλούς τομείς, τον επαγγελματικό, τον κοινωνικό και σε μεγάλο βαθμό την ίδια τη σχέση του!

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία «τέχνη» που θα εντρυφήσετε με τον καιρό. Mε τις συμβουλές & τη βοήθεια των μαιών μας στο χώρο σας θα νιώσετε γρήγορα αυτοπεποίθηση!

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός και η πρώτη στιγμή της ένωσης ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό.

Η φροντίδα της λεχωίδας είναι εξίσου σημαντική με αυτή του μωρού… «ευτυχισμένη μαμά ευτυχισμένο μωρό».

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Είμαι ΈγκυοςΈχω Γεννήσει

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τοκετό – γονεϊκότηταΑντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαPrenatal YogaΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει