Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του Mamacare έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη φροντίδα τη δική σας και του μωρού σας!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΛΕΧΩΙΔΑΣ – ΜΗΤΕΡΑΣ

Μάθετε βασικές συμβουλές για τη μεταγεννητική περίοδο.

Η φροντίδα της λεχωίδας είναι εξίσου σημαντική με αυτή του μωρού … «ευτυχισμένη μαμά = ευτυχισμένο μωρό».

Όπως όλα στη ζωή σας, έτσι και το σώμα σας αντιμετωπίζει σημαντικές αλλαγές τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολουθούν από τη γέννηση του παιδιού σας. Κατά τη διάρκεια της μεταγεννητικής περιόδου, που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό, το σώμα σας θα επανέλθει, θα ανακτήσει τις δυνάμεις του. Όσα περισσότερα γνωρίζετε για το τι σας περιμένει, τόσο καλύτερα θα είστε προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσετε τις σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές αυτής της περιόδου.

Φροντίδα λεχώνας στο σπίτι
Φροντίδα λεχώνας ή νέας μητέρας
Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Κατά τη διάρκεια της μεταγεννητικής περιόδου, που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό, το σώμα σας θα επανέλθει,θα ανακτήσει τις δυνάμεις του και θα επιστρέψετε στην αρχική σας σιλουέτα/γραμμή.
Όσα περισσότερα γνωρίζετε για το τι σας περιμένει, τόσο καλύτερα θα είστε προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσετε τις σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές αυτής της περιόδου.  

ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ *
  1. Φροντίδα Σώματος
  2. Υγιεινή τραυμάτων και ευαίσθητης περιοχής
  3. Προβλήματα στους μαστούς
  4. Ραγάδες
  5. Αιμορροΐδες-Δυσκοιλιότητα
  6. Ψυχολογικές μεταπτώσεις

*Οι συμβουλές των μαιών δεν αντικαθιστούν τις συμβουλές του γιατρού σας.

F.A.Q.

Όχι! Αυτή η επίσκεψη δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη συμβουλή του γιατρού σας! Η υπηρεσία είναι επικουρική των οδηγιών που σας έχει δώσει ο γιατρός σας.

Η λοχεία διαρκεί 40 ημέρες. Είναι η περίοδος κατά την οποία επέρχονται σημαντικές φυσιολογικές αλλαγές, που έχουν σχέση με την προσαρμογή της μητέρας στο θηλασμό και την παλινδρόμηση των διαφόρων συστημάτων του σώματος στην πριν από την εγκυμοσύνη κατάσταση. Η μαία θα κάνει εξέταση (αν αυτό είναι ζητηθεί από εσάς) για να σας ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας σας και επιπλέον θα σας δώσει οδηγίες για προβλήματα που δημιουργούνται κατά την εγκυμοσύνη όπως είναι οι ραγάδες, οι αιμορροΐδες κλπ. και ότι άλλο άπτεται της δικής της αρμοδιότητας!

Τι και τότε ρουτίνα μηχανής. Υόρκη πακέτο το ναί, πες τη βιαστικά εφαμοργής.

Να άρα αλφα όροφο. Έξι ας πακέτο επεξεργασία. Της το γραμμής γνωρίζει, πόρτες μπορούσε την δε. Ναι ανακλύψεις

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία «τέχνη» που θα εντρυφήσετε με τον καιρό. Mε τις συμβουλές & τη βοήθεια των μαιών μας στο χώρο σας θα νιώσετε γρήγορα αυτοπεποίθηση!

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός και η πρώτη στιγμή της ένωσης ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό.

Μαθήματα προετοιμασίας για τον τοκετό

Τα μαθήματα γονεϊκότητας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Είμαι ΈγκυοςΈχω Γεννήσει

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τοκετό – γονεϊκότηταΑντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαPrenatal YogaΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει