Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του Mamacare έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη φροντίδα τη δική σας και του μωρού σας!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ

Μάθετε βασικές συμβουλές για το πως να φροντίσετε το νεογέννητο σας.

Η εγκυμοσύνη είναι η περίοδος στη ζωή σας που θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να πάρει κιλά!

Το πώς θα τα πάρετε, δηλαδή με τι είδους τροφές θα αυξήσετε το βάρος σας, είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι! Το πόσα κιλά θα πάρετε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες…

Ο γιατρός σας θα σας συμβουλεύσει για το σωστό βάρος που πρέπει να πάρετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι ατομικές υποδείξεις ποικίλλουν και βασίζονται σε παράγοντες, οι οποίοι περιλαμβάνουν το βάρος που είχατε πριν από την εγκυμοσύνη, το ιατρικό σας ιστορικό, την υγεία σας και την υγεία του αναπτυσσόμενου μωρού σας.

Θηλασμός και Διατροφή
Εγκυμοσύνη και Διατροφή
Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι οι γυναίκες που έχουν φυσιολογικό βάρος κατά τη στιγμή της σύλληψης έχουν τις υγιέστερες εγκυμοσύνες και τα υγιέστερα μωρά, αν πάρουν βάρος 12 με 17 κιλά.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

Το πώς θα το πετύχετε αυτό δηλαδή με ποιους ιδανικούς συνδυασμούς, θα σας βοηθήσει ο διατροφολόγος σας!

Μετά την εγκυμοσύνη είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης με ασφάλεια χωρίς να επηρεάσετε το θηλασμό!

F.A.Q.

Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή σε μία γυναίκα που είναι έγκυος προστατεύει την ίδια και το μωρό της! Είναι σημαντικό να παίρνεις θρεπτικά συστατικά από τη διατροφή σου, παρόλο που ο γιατρός σου θα σου έχει δώσει και extra βιταμίνες.

Καμία δίαιτα στο διαδίκτυο δεν είναι εξατομικευμένη! Εμείς μιλάμε για διατροφή, ειδικά στην τόσο ευαίσθητη περιγεννητική περίοδο (εγκυμοσύνη κ θηλασμός/ περίοδος μετά τον τοκετό).

Η διατροφολογική υποστήριξη  μπορεί να υπάρξει και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τη γέννα, κατά το θηλασμό.

Όταν μία γυναίκα μαθαίνει ότι είναι έγκυος είναι η ιδανική στιγμή να προσέξει το βάρος της, αρχικά γιατί αυτό θα τη βοηθήσει στην καθημερινότητα της, να έχει καλή υγεία και βέβαια έχει να κάνει με την υγεία του βρέφους  και σε δεύτερη φάση στον τοκετό. Επιπλέον μαζί με τη μαία ο διατροφολόγος θα σας πει ποιες τροφές είναι καλύτερες, και ποιες δεν επιτρέπεται να τρώτε  στην εγκυμοσύνη.

Στην περίοδο του θηλασμού είναι σημαντικό να μην κάνετε εξαντλητικές δίαιτες. Επίσης υπάρχουν τροφές που ενοχλούν το μωρό και είναι καλό να τις αποφεύγουμε.

Ο ειδικός θα σας μάθει τρόπους να αντιμετωπίζετε  την ανάγκη σας για «τσιμπολόγημα», μια επιθυμία που εντείνεται λόγω της αϋπνίας!

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία «τέχνη» που θα εντρυφήσετε με τον καιρό. Mε τις συμβουλές & τη βοήθεια των μαιών μας στο χώρο σας θα νιώσετε γρήγορα αυτοπεποίθηση!

Μαθήματα προετοιμασίας για τον τοκετό

Τα μαθήματα γονεϊκότητας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός και η πρώτη στιγμή της ένωσης ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Είμαι ΈγκυοςΈχω Γεννήσει

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τοκετό – γονεϊκότηταΑντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαPrenatal YogaΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει