Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του Mamacare έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη φροντίδα τη δική σας και του μωρού σας!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ

Μάθετε βασικές συμβουλές για το πως να φροντίσετε το νεογέννητο σας.

Η επίσκεψη στον ψυχολόγο είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Mamacare με στόχο τη διαχείριση των ψυχολογικών αλλαγών που βιώνετε κατά την εγκυμοσύνη ή τη λοχεία.

Δεν είναι παράλογο να νιώθετε πολλά συναισθήματα ταυτόχρονο ή να περνάτε από τη μία φάση στην άλλη! Μπορεί να έχετε ανησυχίες για το τι αλλαγές θα επέλθουν στον γάμο ή στη σχέση σας λόγω του μωρού, αν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στο νέο σας ρόλο ή πως θα είναι οι νέες ισορροπίες αν έχετε ήδη παιδιά. Η συμβουλή του ειδικού θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την όποια ανησυχία…

Αντιμετώπιση της επιλόχειου κατάθλιψης
Επιλόχειος Κατάθλιψη
Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Το ποσοστό των ανδρών/πατέρων που εμφανίζουν επιλόχειο κατάθλιψη είναι το ίδιο ακριβώς με των γυναικών… απλώς τα συμπτώματα σε αρκετές περιπτώσεις διαφέρουν.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ

Ακόμη και μέσα στο φάσμα του φυσιολογικού, η εγκυμοσύνη και η μητρότητα προκαλούν την ανάδυση μιας ποικιλίας ενδοψυχικών και διαπροσωπικών φαινομένων. Είναι σημαντικό αυτά τα φαινόμενα αφενός να μπορούν να γίνονται εγκαίρως αντιληπτά, να παίρνουν ένα όνομα και να απενοχοποιούνται και αφετέρου, να μπορούν να διαχωρίζονται από την ψυχική νόσο που χρειάζεται αντιμετώπιση και θεραπεία.

F.A.Q.

Εμείς δεν μπορούμε να σας πούμε γιατί, εσείς θα κρίνετε αν πρέπει και αν το έχετε ανάγκη, το σίγουρο είναι ότι όλοι νιώθουμε καλύτερα όταν γνωρίζουμε τι μας συμβαίνει, πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε!

Δεν υπάρχει «πρέπει» στα συναισθήματα! Ότι νιώθετε είναι υπαρκτό και θα πρέπει να το αποδεχθείτε. Αν νιώθετε ότι δεν είναι όπως το είχατε στο μυαλό σας μιλήστε σε έναν ειδικό. Υπάρχει η 24h γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ή η επίσκεψη στον ψυχολόγο.

Το 55-85% των εγκύων εμφανίζει τη θλίψη λοχείας και το 5-16% αγχώδη διαταραχή στην εγκυμοσύνη και τη λοχεία! Θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνη σας!

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δεν ξέρεις τι χρειάζεσαι μαζί σου για την παραμονή σου στο μαιευτήριο; Μην ανησηχείς, σου έχουμε μία χρήσιμη λίστα με τα όλα τα απαραίτητα.

Μαθήματα προετοιμασίας για τον τοκετό

Τα μαθήματα γονεϊκότητας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός και η πρώτη στιγμή της ένωσης ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Είμαι ΈγκυοςΈχω Γεννήσει

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιλέξτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τοκετό – γονεϊκότηταΑντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαPrenatal YogaΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει