Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες του Mamacare έχουν σχεδιαστεί για την καλύτερη φροντίδα τη δική σας και του μωρού σας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σκοπός μας η φροντίδα σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τον τοκετό

Τα μαθήματα γονεϊκότητας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

Η αντισύλληψη μετά τον τοκετό είναι βασικό στοιχείο του οικογενειακού προγραμματισμού.

Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία «τέχνη» που θα εντρυφήσετε με τον καιρό. Mε τις συμβουλές & τη βοήθεια των μαιών μας στο χώρο σας θα νιώσετε γρήγορα αυτοπεποίθηση!

Το μασάζ στο μωρό σας είναι ένας ακόμα τρόπος να έρθετε κοντά. Τα μωρά απολαμβάνουν το χάδι όπως και εσείς.

Η φροντίδα της λεχωίδας είναι εξίσου σημαντική με αυτή του μωρού… «ευτυχισμένη μαμά ευτυχισμένο μωρό».

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο πρώτος δεσμός και η πρώτη στιγμή της ένωσης ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος που ξεκινά αμέσως μετά τον τοκετό.

Ψυχολογική υποστήριξη

Το να γίνεις μητέρα είναι θαυμάσιο άλλα έχει και δυσκολίες! Η λοχεία είναι μια σημαντική περίοδος για τη μητέρα & το βρέφος, για τη θεμελίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του.

Τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης

Πέραν της επίσκεψης στο σπίτι, είμαστε κοντά σας για να σας λύσουμε τυχόν απορίες για τις υπηρεσίες μας άλλα και να σας κατευθύνουμε επικουρικά σε ότι σας είπαν οι μαίες μας.

Αν είστε έγκυος και καπνίστρια, ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή να κόψετε το κάπνισμα, με κίνητρο την εγκυμοσύνη και τη δημιουργία μιας νέας ζωής!

Είμαι έγκυος - Mamacare

Κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης φέρνει στην επιφάνεια διαφορετικές ανησυχίες. Τώρα είστε στο τελευταίο στάδιο και αυτό είναι το πιο απαιτητικό, μαζί θα λύσουμε τις απορίες σας για να υποδεχθείτε το μωρό σας με ασφάλεια και σιγουριά…

Φροντίδα μωρού από μαίες

Έχετε το μωρό σας επιτέλους στην αγκαλιά σας… μια καινούργια ζωή ξεκινά με απαιτήσεις και νέες ισορροπίες…

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Η prenatal yoga είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που βοηθά την έγκυο να έχει καλή φυσική κατάσταση, σωστή στάση σώματος και να διατηρήσει το βάρος της.

Διατροφολόγος

Η προσεγμένη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό θα βοηθήσει στη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου & τη γρήγορη επιστροφή στα κιλά σας!

Ψυχολόγος

Η επίσκεψη στον ψυχολόγο είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Mamacare με στόχο τη διαχείριση των ψυχολογικών αλλαγών που βιώνετε κατά την εγκυμοσύνη ή τη λοχεία.