Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

F.A.Q.

Δεν ξέρεις τι χρειάζεσαι μαζί σου για την παραμονή σου στο μαιευτήριο; Μην ανησηχείς, σου έχουμε μία χρήσιμη λίστα με τα όλα τα απαραίτητα.

F.A.Q.

Συχνές ερωτήσεις & απορίες

1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MAMACARE;

Οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννηση, είναι μια περίοδος προσαρμογής για κάθε μητέρα. Εμείς αναγνωρίζουμε τη σημασία της φροντίδας και της υποστήριξης των γυναικών σε αυτή τη μεταβατική περίοδο. Θέλουμε η μητέρα να εμβαθύνει στη μητρική τέχνη, να μοιραστεί τους προβληματισμούς της και να λύσει τις απορίες της με τη βοήθεια μας.

2. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ;

Η υπηρεσία Mamacare δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τη γυναίκα που ζει αυτό το μοναδικό ταξίδι να νιώσει αυτοπεποίθηση για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου της ρόλου. Oι μαίες μας θα σας βοηθήσουν να λύσετε τις απορίες σας, να εντρυφήσετε στη μητρική τέχνη και να περιποιηθείτε το μωρό σας με τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αν εσείς το επιθυμείτε η μαία θα κάνει κλινική εκτίμηση της υγεία σας μετά τον τοκετό.

Η επίσκεψη διαρκεί 2* ώρες (ανάλογα με τις ανάγκες της μητέρας) και θα σας αφήσει έντυπο υλικό με πολλές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα με το μωρό σας.

3. ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ;

Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες σας και από τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Η υπηρεσία Mamacare για να ικανοποιήσει ένα εύρος αναγκών έχει σχεδιάσει κάποια προγεννητικά και μεταγεννητικά πακέτα τα οποία αναφέρονται επιγραμματικά στον παρακάτω πίνακα, ενώ αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες εδώ. Όλα αυτά μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας πχ. προσθέτοντας επισκέψεις ή σχεδιάζοντας ένα πακέτο μόνο για εσάς, συνδυάζοντας υπηρεσίες.

Άσχετα από τον αριθμό των επισκέψεων ή το είδος του πακέτου, ο σκοπός μας είναι η συνεχής φροντίδα και υποστήριξη στη μητέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

4. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Προς το παρόν η υπηρεσία Mamacare προσφέρεται σε γυναίκες που είναι στο νομό Αττικής /Αθήνα, με στόχο να επεκταθεί άμεσα. Για τις μητέρες και τις οικογένειες που θέλουν την υπηρεσία και κατοικούν εκτός του νομού, μπορούμε να βοηθήσουμε άλλα υπάρχει επιπλέον χρέωση, για περισσότερες πληροφορίες καλό θα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

5. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ /ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ;

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το πρόγραμμα Mamacare δεν αντικαθιστούν τις οδηγίες του γιατρού σας. Είναι χαρά μας να συνεργαστούμε με την ομάδα που σας παρακολουθεί ώστε να έχετε τη μέγιστη υποστήριξη και φροντίδα.

6. ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ;

Στην Ελλάδα το σύστημα δημόσιας και ιδιωτικής ασφάλισης δεν καλύπτει τέτοιες υπηρεσίες.

7. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;

Οι τρόποι πληρωμής είναι μέσω κατάθεσης στην τράπεζα ή μετρητά στη συνεργάτιδα/μαία κατά την επίσκεψη.

8. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MAMACARE ΔΩΡΟ;

Βεβαίως! Η υγεία και η υποστήριξη είναι ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε νέα μητέρα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα πακέτα της Mamacare για ένα φιλικό πρόσωπο, μέλος της οικογένειας σας ή συνεργάτη σας. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να μάθετε περισσότερα και να κανονίσετε την αγορά.