Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης φέρνει στην επιφάνεια διαφορετικές ανησυχίες. Τώρα είστε στο τελευταίο στάδιο και αυτό είναι το πιο απαιτητικό, μαζί θα λύσουμε τις απορίες σας για να υποδεχθείτε το μωρό σας με ασφάλεια και σιγουριά…

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!

Δείτε τις υπηρεσίες που είναι κατάλληλες για εσάς!

Είστε έγκυος και αυτό από μόνο του είναι μοναδικό! Είναι ένα ταξίδι που θέλετε να απολαύσετε ακόμα και αν είστε ήδη μητέρα καθώς κάθε εγκυμοσύνη είναι μία ξεχωριστή εμπειρία…!

Ο σκοπός του Mamacare είναι να σας προετοιμάσει για να υποδεχθείτε το μωρό σας χωρίς άγχος, με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Ακόμα και αν αυτή δεν είναι η πρώτη σας εγκυμοσύνη, θα γνωρίζετε ήδη πως είναι μοναδική.

Οι αλλαγές που συμβαίνουν δεν αφορούν μόνο το σώμα σας ή τον ψυχισμό σας, αλλά και τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια.

Είμαι έγκυος
Πρώτοι μήνες εγκυμοσύνης
Εγκυμοσύνη

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Μαθήματα προετοιμασίας για τον τοκετό

Τα μαθήματα γονεϊκότητας έχουν στόχο να προετοιμάσουν τους μελλοντικούς γονείς για τον τοκετό και της πρώτες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.

Η prenatal yoga είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που βοηθά την έγκυο να έχει καλή φυσική κατάσταση, σωστή στάση σώματος και να διατηρήσει το βάρος της.

Αν είστε έγκυος και καπνίστρια, ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή να κόψετε το κάπνισμα, με κίνητρο την εγκυμοσύνη και τη δημιουργία μιας νέας ζωής!

Διατροφολόγος

Η προσεγμένη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό θα βοηθήσει στη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου & τη γρήγορη επιστροφή στα κιλά σας!

Ψυχολογική υποστήριξη

Το να γίνεις μητέρα είναι θαυμάσιο άλλα έχει και δυσκολίες! Η λοχεία είναι σημαντική περίοδος τόσο για την μητέρα όσο και για το βρέφος, για τη θεμελίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του.

Ψυχολόγος

Η επίσκεψη στον ψυχολόγο είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Mamacare με στόχο τη διαχείριση των ψυχολογικών αλλαγών που βιώνετε κατά την εγκυμοσύνη ή τη λοχεία.

Συμβουλές για εγκύους

Tips & Συμβουλές

Οι περισσότερες μέλλουσες μαμάδες, δεν φοβούνται τον πόνο άλλα το άγνωστο. Αυτός είναι ο λόγος που η σωστή προετοιμασία μας μετριάζει το άγχος… Μέσω των μαθημάτων ανώδυνου τοκετού θα έρθουμε πιο κοντά με τη διαδικασία της γέννας και θα διδαχτούμε τρόπους για να τη διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο.

F.A.Q.

Από την στιγμή που κάποιος/α γίνεται γονέας φαίνεται ότι αλλάζει μορφή η ζωής που είχε υιοθετήσει μέχρι τώρα και αρχίζει μια άλλη που καθορίζεται από την γονεϊκότητα. Υπάρχουν νέες ισορροπίες στην οικογένεια και στις σχέσεις μεταξύ των μελών της. Η γονεϊκότητα λοιπόν είναι μια περίοδος που δεν τελειώνει όταν αρχίσει. Εκτός από το παιδί επηρεάζει το γονέα στην σχέση με τον εαυτό του καθώς και στην σχέση με τον σύντροφό του (ζευγάρι)…

  • Η prenatal γιόγκα βελτιώνει και διατηρεί τη γενική υγεία και ευεξία της εγκύου.
  • Βελτιώνει τη στάση του σώματος και μειώνει την κακή κυκλοφορία και τη νωθρότητα τα οποία δημιουργούν τοξίνες στο σώμα.
  • Ισορροπεί τη συναισθηματική σας κατάσταση και μειώνουν το στρες.
  • Η μητέρα έρχεται σε επαφή με το αγέννητο παιδί της και προετοιμάζεται για τον τοκετό μέσα από την τέχνη της χαλάρωσης, μαθαίνοντας να εμπιστεύεται την ικανότητα του σώματός της να γεννά.

Πριν ξεκινήσεις συμβουλεύσου τον γυναικολόγο σου και φυσικά, αν οποιαδήποτε στιγμή δε νιώσεις καλά σταμάτα.

  • Φροντίστε το μωρό σας φροντίζοντας τον εαυτό σας.
  • Η σωστή διατροφή βοηθάει τη μητέρα να έχει μία καλή εγκυμοσύνη και έναν ευκολότερο τοκετό.
  • Η δίαιτά σας πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλες τις βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Μαθήματα προετοιμασίας για τοκετό – γονεϊκότηταΑντισύλληψη μετά τον τοκετόΦροντίδα νεογνού Μητρική ΤέχνηΜασάζ νεογνούΦροντίδα λεχωίδας – μητέραςΜητρικός θηλασμόςΨυχολογική υποστήριξηΤηλεφωνικό κέντρο υποστήριξηςΔιακοπή καπνίσματος στην κύηση και τη λοχείαPrenatal YogaΕπίσκεψη σε διατροφολόγοΕπίσκεψη σε ψυχολόγο

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Έχετε απορίες; Δε ξέρετε ποιά υπηρεσία σας ταιριάζει;

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ

Νέα Μητέρα

Βρείτε το πακέτο που
σας ταιριάζει