Βρείτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει.

Κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.
Careline: +30 210 6793919

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 19:00

BLOG

«Αξίζει να προσπαθήσεις να θηλάσεις άλλα αν αποφασίσεις να μη το κάνεις, δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι.»
Αξίζει να προσπαθήσεις να θηλάσεις

07 Ιούν ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ

«Αξίζει να προσπαθήσεις να θηλάσεις άλλα αν αποφασίσεις να μη το κάνεις, δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι.» Ήταν μία έκφραση που ακούγονταν συχνά παλιότερα… Κανείς δε λέει κάτι τέτοιο πια…

“Ο θηλασμός δεν είναι απλώς μια ωραία πράξη, μία καλή συνήθεια” σύμφωνα με την Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία… “έχει πραγματικά μεγάλη επίπτωση τόσο στην υγεία της μητέρας όσο και στου παιδιού”.

Προετοιμαστείτε… ίσως δεν έρθει τόσο εύκολα όσο θα φαντάζονταν κάποιος για κάτι που θεωρείται φυσικό… θα ήταν σοφό και χρήσιμο να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για το θηλασμό από πριν και σκεφτείτε τη βοήθεια που θα χρειαστείτε από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα! Αλλά πάνω από όλα διασκεδάστε το! Όσες γυναίκες το έκαναν είπαν ότι πραγματικά άξιζε τον κόπο!

«Είναι μία τόσο τρυφερή και ζεστή στιγμή» αναφέρει μία μητέρα, και συνεχίζει… «Νιώθεις τόσο σημαντική στη ζωή τους! Είναι τόσο τρυφερό και αξιαγάπητο! Δε μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αν απλά καθόμουν και της έδινα ένα μπουκάλι!»

Η απόφαση του θηλασμού είναι προσωπική, αλλά τα οφέλη είναι συντριπτικά υπέρ του. Ο,τιδήποτε ακούς για τα οφέλη στην υγεία ισχύουν, και στην πραγματικότητα υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το όφελος είναι 10πλάσιο και το κοινό το γνωρίζει πια… Τα μωρά αποκομίζουν πλήθος θετικών όχι μόνο κατά τη διάρκεια του θηλασμού αλλά σε όλη την ενήλικη ζωή.